Wednesday, June 6, 2018

Download Medicina sense enganys: Tot el que has de saber sobre els perills de la medicina alternativa (P.VISIONS) (pdf) J.M. Mulet


Descargar PDF Leer en línea



Les opcions al marge de la medicina tradicional són cada dia més nombroses –flors de Bach, aromateràpia, acupuntura–, alhora que creixen els dubtes sobre la seva fiabilitat.

El professor Mulet, bioquímic, i autor de l’aclamada obra Comer sin miedo, desmitifica les medicines alternatives i posa en evidència alguns enganys. Mostra com certes pràctiques constitueixen un pur negoci a costa de la salut i dels diners de les persones que hi acudeixen. L’autor aplica el seu focus crític sobre branques com la psicoanàlisi, les anomenades medicines naturals o l’homeopatia, per separar el gra de la palla i oferir-nos criteris objectius per discernir en quina mesura són o no de.
descargar libro en pdf Medicina sense enganys: Tot el que has de saber sobre els perills de la medicina alternativa (P.VISIONS)
libro Medicina sense enganys: Tot el que has de saber sobre els perills de la medicina alternativa (P.VISIONS) pdf
Descargar Medicina sense enganys: Tot el que has de saber sobre els perills de la medicina alternativa (P.VISIONS) En Pdf

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.